четвер, 9 лютого 2012 р.

В Україні відбудеться ІІ Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу

Нещодавно відбулося засідання Комітету Інтернет Асоціації України з питань освіти в сфері ІКТ, у якому взяли участь представники Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.
         Актуальним питанням порядку денного стало обговорення проведення ІІ Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт, який має на меті сприяти появі та удосконаленню веб-сайтів шкіл, позашкільних навчальних закладів, вищих навчальних закладів І-ІІ р. а.; впроваджувати у навчальний процес нові зручні інструменти взаємодії всіх його учасників – учнів (студентів, слухачів), викладацького складу, адміністрації навчального закладу; стимулювати ініціативи у цій сфері, а також акцентувати увагу на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність закладів освіти України засобами Інтернет.
        На засіданні Комітету ІнАУ з питань освіти в сфері ІКТ затверджено критерії оцінювання конкурсних робіт на кращий веб-сайт, серед яких: контент, зручність у використанні, динамічність, дизайн і технічні показники. Учасниками вирішено запропонувати членам журі Конкурсу завершити роботу з оцінювання сайтів і формування таблиць оцінювання та надати зведені дані голові журі Конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар